Aloe webshop

Csalántea emésztési zavarok esetén

csalántea emésztési zavarok esetén

csalántea emésztési zavarok esetén

A gyógynövények körében a csípős csalánt klasszikus „tápláló” gyógynövénynek tekintik, ami azt jelenti, hogy tápanyagban gazdag és tápláló. A csalán ősidők óta használatos étkezéshez, gyógyszerként és tápláló tonikként. [1] Az Urtica a latin karbamidból származik, és azt jelenti: „égni”, mert a felálló szőrszálak, amelyek beborítják a leveleit és a szárát, érintésre csípő, égető érzést okoznak. Ezek a szúrós szőrszálak, valamint a levelek élesen fogazott szélei teszik könnyen felismerhetővé a csalánt. A csalán előnyei és az aloe vera gél (a sivera italban) együttesen van segítségünkre – természetes módon -, külsőleg és belsőleg, ha méregtelenítésről van szó.

Tudtad, hogy a csalántea ivása segíti a méreganyagok kiürítését a testből? A csalántea hatása májra is pozitív lehet. Az aloe vera géljével keverve segít a béltisztításban, ezáltal tisztulhat a máj és a vese. Ennek a két “szűrőnek” a tisztulásával tisztul a vér is. A csalán mire jó? A csalán tea készítése. A csalántea emésztési zavarok esetén. És a csalán mellékhatásai.

Minderről bővebben olvashatsz a cikkünkben.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!